Echipa Noastra - Vetsana Cabinet Veterinar
15259
page-template-default,page,page-id-15259,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Echipa noastră

Dr. Anca Nicolae
Medic Veterinar

Dr. Nicolae Anca este coordonatorul echipei Vetsana Dr. Nicolae, absolventă a Facultății de Medicină Veterinară București, promoția 2003, cu experiență în domeniul medical veterinar. Medic cu competențe de clinician, chirurg, specializat pe ecografie abdominală, continuă pregătirea profesională prin participarea la congrese de specialitate.

Dr. Valerica Constantinescu
Medic Veterinar

Dr. Constantinescu Valerica este absolventă a Facultății de Medicină Veterinară București, promoția 2003 și este alături de echipa Vetsana Dr. Nicolae încă din anul 2002. Valerica este un medic dedicat, cu aptitudini de chirurg, clinician și are un interes deosebit pentru dermatologie, fiind oricând dornică să vina în întâmpinarea pacientului, dar și a proprietarului.

Dr. Roxana Staicu
Medic Veterinar

Roxana Staicu, proaspăt absolventă a FMVB, energică și cu zâmbetul pe buze, a ales medicina veterinară deorece este o meserie cu o evoluție continuă, interesantă, care nu lasă loc monotoniei.
Cu un interes deosebit pentru animăluțele de companie, vă așteaptă la Vetsana Dr. Nicolae pentru sfaturi utile și sincere în legătură cu patrupedul dumneavostră.

Dr. Andreea Barbu
Medic Veterinar

Medic veterinar Barbu Andreea, proaspăt asolventă a Facultății de Medicină Veterinară București, s-a alăturat echipei noastre cu dorința de a învăța lucruri noi, având o afinitate pentru toate pisicuțele ce ne trec pragul. Un caracter blând și răbdător vă așteaptă în cabinetul nostru, oricând, pentru un sfat util.

Mario Darius Codreanu
Prof. univ. Dr.

A terminat Facultatea de Medicină Veterinară București în 1993, este medic veterinar primar, titular al cursurilor de Medicală și Terapeutică la Facultatea de Medicină Veterinară București, Doctor în Medicină Veterinară din 1999 și a urmat specializări în Europa și Statele Unite ale Americii. Cea mai mare parte a activității sale este dedicată ecografiei clinice și intervenționale, urologiei, medicinii interne, medicinii de urgență și terapiei intensive, terapeuticii veterinare.