Cabinet Veterinar Vetsana Dr. Nicolae - Despre Noi
15257
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15257,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Dr. Nicolae George, un profesionist desăvârșit și mentorul nostru, a avut un vis, acela de a-i ajuta pe micii noștri prieteni necuvântători să aibă un loc în care să poată fi tratați cu profesionalism și pasiune, din care să plece voioși și plini de energie. Astfel că, în anul 2002 s-a deschis cabinetul Vetsana Dr. Nicolae, în cadrul căruia Dr. Nicolae George împreună cu Dr. Nicolae Anca au reușit să contureze o echipă de medici dedicați.

 

În prezent, continuăm acest proiect de suflet și ducem mai departe cei 15 ani de implicare, corectitudine și profesionalism.

 

Cabinetul nostru dispune de o sală de așteptare, sală de consultații și tratamente, sală de chirurgie, laborator de analize, un punct farmaceutic și un pet shop. Din dorința de a satisface din ce în ce mai mult pretențiile prietenilor noștri, am deschis și un salon de înfrumusețare canină și felină.

Vetsana Dr. Nicolae vă oferă investigații complete, consultații de specialiatate și nu în ultimul rând sprijin în rezolvarea problemelor companionilor.